« Takaisin

Ostoehdot

Tarjoamme sinulle yhdessä Klarnan kanssa mahdollisuuden useaan eri maksutapaan.

Teemme parhaamme, jotta ostotilanteessa saamasi tieto olisi aina korrektia, mutta varaamme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin sekä siihen että tuote on myyty loppuun tai sitä ei ole varastossamme. Pidätämme myös oikeuden kieltäytyä kaupasta.

Toimitus

Alle 99 € arvoisiin tilauksiin lisätään postikulut 3,90 €. Jos tilauksesi arvo on vähintään 99 €, toimitamme sen sinulle ilman postikuluja.

Toimitusajat

Toimitusaikoihin vaikuttaa linssien varastotilanne. Toimitamme suurimman osan tilauksista 5 - 7 arkipäivän kuluessa. Tooristen ja moniteholinssien sekä muiden erikoislinssien toimitusaika voi olla pidempi, noin 2-4 viikkoa.

Palautukset/Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, on sinulla lain mukainen 14 päivän palautusoikeus siit päivästä lukien, jolloin vastaanotat tilauksesi. Palautusoikeus koskee tuotteita, jotka palautetaan avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme halutessasi tehdä palautuksen: info-fi@yourlenses.com.

YourLensesin tietosuoja

Noudatamme tietosuojalakia tarkasti. Lain mukaan meidän on saatava sinulta lupa tietojesi käsittelyyn ja tallentamiseen tietokantaamme. Ostamalla tuotteita YourLensesiltä annat siihen myöntymyksesi.

Kaikkia henkilötietoja, mukaan lukien henkilötunnus, jotka annat YourLensesille tilausta tehdessäsi tai sivustollamme vieraillessasi, käsitellään luottamuksellisina tietoina.

Henkilötietojasi käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, markkinointitarkoituksessa sekä luottotietojen tarkistamiseen. YourLenses ei koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa.

Sinulla on oikeus saada tietoosi sinusta tallentamamme henkilötiedot. Jos ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai epäolennaisia, on sinulla oikeus vaatia tietojen korjausta tai poistoa.

Takuu

Tuotteen takuusta vastaa kyseisen tuotteen valmistaja. YorLenses ei anna takuuta valmistajan tarjoaman takuun lisäksi.

Optikon tai silmälääkärin näöntarkastus

Sinulla tulee sinulla olla voimassa oleva, optikolta tai silmälääkäriltä saatu määräys piilolinssejä varten. Voimassa oleva määräys on korkeintaan vuoden vanha. Vääränlaiset linssit voivat vahingoittaa silmiäsi. Hyväksyessäsi YouLensesin kauppaehdot vahvistat, että sinulla on voimassa oleva määräys. YourLenses ei ota vastuuta reseptin noudattamatta jättämisestä koituvista mahdollisista vaaratilanteista.