Opti-Free PureMoist  300  ml

Opti-Free PureMoist
Valmistaja
Alcon
Säilöntäaine
POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% och ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006%
Sisältö
Natriumcitrat, natriumklorid, borsyra, sorbitol, aminomethyl propanol dinatrium-EDTA, två vätmedel (TETRONIC 1304 och Hydraglide Moisture Matrix [EOBO-41-polyoxietylen-polyoxibutylen]) med POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% och ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006% som konserveringsmedel.
Käyttöaika
Kun avattu, käytä 6 kuukauden kuluessa
etui@nlprodproperty
Ja
Tuotetiedot

14,50 €

Opti-Free PureMoist | 300  ml

Linssi ratkaisu

Opti-Free PureMoist Opti-Free PureMoist on Alconin piilolinssineste, jonka ansiosta voit käyttää piilolinssejäsi mukavasti jopa 16 tuntia kerrallaan. Opti-Free PureMoist -nesteellä voit puhdistaa, desinfioida sekä huuhdella piilolinssisi, ja se soveltuu myös niiden säilytykseen. Se tuhoaa tehokkaasti sekä bakteereja että sieniä ja pitää piilolinssisi kosteina. Valitse Opti-Free PureMoist puhdistusaineeksi sekä taataksesi korkealuokkaisen mukavuuden. Opti-Free PureMoist -nestettä voi käyttää kaikkiin pehmeisiin piilolinsseihin.

Användning:Käyttöohjeet Huuhdo linssit huolellisesti Opti-Free PureMoist -linssinesteellä. Täytä piilolinssikotelo linssinesteellä ja säilyät linssejä nesteessä yön yli tai vähintään kuuden tunnin ajan. Huuhdo linssit linssinesteellä ennen käyttöä.

Avattu pakkaus tulee käyttää 3 kuukauden kuluessa avaamisesta ja yli jäänyt neste tulee hävittää. Vältä koskettamasta pullon suuta, jotta nesteeseen ei päädy likaa. Lue aina tuotteen mukana tuleva pakkausseloste ja noudata optikkosi ohjeita piilolinssien ja linssinesteen käytön suhteen.