Opti-Free Express  355  ml

Opti-Free Express
Valmistaja
Alcon
Säilöntäaine
POLYQUAD® ja ALDOX®
Sisältö
Steriili, puskuroitu, isotoninen vesiliuos, joka sisältää natriumkloridia, sorbitolia, dinatriumedetaattia, boorihappoa, aminometyylipropanolia; sitraattia ja poloksamiinia puhdistusaineena; sekä POLYQUAD®:ia (polidroniumkloridia 0,001%) ja ALDOX:ia (myristamidopropyldimetylamiinia 0,0005%).
Käyttöaika
6 kk
etui@nlprodproperty
Kyllä
Tuotetiedot

9,00 €

Opti-Free Express | 355  ml

Linssineste

Alconin valmistama Opti-Free Express on helppokäyttöinen piilolinssineste, jota ei tarvitse hieroa linssiin sitä puhdistettaessa. Opti-Free Express sopii piilolinssien puhdistukseen, huuhteluun, säilytykseen ja desifiointiin. Se tappaa bakteereja sekä poistaa linsseistä proteiinikerrostumia, sieniä ja akantamebaa.

OptiFree Express soveltuu kaikkien pehmeiden linssien, myös silikonihydrogeelisten linssien, käsittelyyn.

Opti-Free Express sisältää POLYQUAD®- ja ALDOX®-säilöntäaineita.

Pakkauksessa on piilolinssikotelo.

Käyttöohjeet:
Huuhdo linssit huolellisesti Opti-Free Express -linssinesteellä. Täytä piilolinssikotelo linssinesteellä ja säilyät linssejä nesteessä yön yli tai vähintään kuuden tunnin ajan. Huuhdo linssit linssinesteellä ennen käyttöä.

Avattu pakkaus tulee käyttää 3 kuukauden kuluessa avaamisesta ja yli jäänyt neste tulee hävittää. Vältä koskettamasta pullon suuta, jotta nesteeseen ei päädy likaa. Lue aina tuotteen mukana tuleva pakkausseloste ja noudata optikkosi ohjeita piilolinssien ja linssinesteen käytön suhteen.