Biomedics 1 day Extra  90  kpl/pkt

Eye Q One-dayEye Q One-day

Biomedics 1 day Extra

Valmistaja
CooperVision
Voimakkuudet
-10.00 -+6.00 (voimakkuusväli 0.50 -6.00 ja +5.00 -voimakkuuksien jälkeen)
Kaarevuus
miinusvoimakkuuksissa 8.6, plusvoimakkuuksissa 8.8
Halkaisija
14.2
Käyttöaika
1 päivä
Materiaali
Ocufilcon D
Vesipitoisuus
55 %
Sisä- ja ulkomerkintä
Ei
UV-suoja
Ei
Käsittelyväri
Kyllä
Tuotetiedot

36,60 €

Biomedics 1 day Extra | 90  kpl/pkt

Kertakäyttölinssit

CooperVisionin Biomedics 1 day Extra -kertakäyttölinssi, jonka kosteuttavat ominaisuudet saavat linssin tuntumaan mukavalta silmissä. Biomedics 1 day Extra on parannettu versio hyvämaineisesta Biomedics 1 day -linssistä. Jos vaihdat Biomedics 1 day –linssit Biomedics 1 day Extra –linsseihin sinun ei tarvitse käydä uudessa näöntarkastuksessa.

Edeltäjäänsä verrattuna Biomedics 1 day Extra on kosteuttavampi ja mukavampi käytössä. Nämä laadukkaat kertakäyttölinssit tuntuvat silmissä mukavilta jopa kuudentoista tunnin käytön jälkeen ja Biomedics 1 day Extra –linssit tekevät myös näkökyvyn mahdollisimman teräväksi. Biomedics 1 day Extra –linssit on valmistettu materiaalista, joka tuntuu hyvältä silmissä, ja joka korkean vesipitoisuuden ansiosta pitää silmät valkoisina ja terveinä. Linssit on paikalleen asettamisen helpottamiseksi käsittelyvärjätty. Biomedics 1 day Extra –linssit ovat korkealaatuiset ja tosi edulliset kertakäyttölinssit.

Käyttöohjeet
Kertakäyttölinssejä käytetään yhden päivän ajan. Kertakäyttölinssien käyttö on helppoa ja mukavaa: uudet linssit otetaan käyttöön aamulla ja ne heitetään roskiin illalla. Muistathan aina noudattaa optikkosi ohjeita piilolinssien käytöstä.