Dailies AquaComfort Plus Toric  90  kpl/pkt

Dailies AquaComfort Plus Toric
Valmistaja
Alcon
Voimakkuudet
+4.00 - -8.00
Kaarevuus
8.8
Halkaisija
14.4
Käyttöaika
1 dag
Materiaali
Nelfilcon A
Vesipitoisuus
69%
Tuotetiedot

87,00 €

Dailies AquaComfort Plus Toric | 90  kpl/pkt

Dailies AquaComfort Plus Toric -tooriset kertakäyttölinssit korjaavat hajataittoa ja antavat sinulle kirkkaan näön pitäen samalla silmäsi virkeinä. Sisältämiensä kosteuttavien molekyylien ansiosta Dailies Aqua Comfort Plus Toric –linssit kosteuttavat silmiäsi jokaisella silmänräpäytyksellä. Tämän ansiosta linssit tuntuvat mukavilta koko päivän ajan. Ne ovat siis erittäin hyvä valinta sinulle, joka koet silmäsi päivän päätteeksi usein kuiviksi.

Kun kyse on toorisista linsseistä, on myös erittäin tärkeää, että linssit istuvat silmissäsi vakaasti, jotta saat hyvän näöntarkkuuden. Dailies AquaComfort Plus Toric –linsseissä on ainutlaatuinen muotoilu, jonka ansiosta linssit pysyvät koko ajan oikeassa paikassa.

Dailies AquaComfort Plus Toric on päivitetty versio Focus Dailies Toric -linssistä. Jos olet aiemmin käyttänyt Focus Dailies Toric –linssejä, voit hyvin todennäköisesti päivittää Dailies Aqua Comfort Plus Toric –linsseihin ilman ongelmia (99% Focus Dailies Toric –linssien käyttäjistä voi tehdä tämän muutoksen).

Kyse on kertakäyttölinsseistä, joita voi käyttää päivän ajan, minkä jälkeen ne heitetään pois. Linssien käsittely on helppoa ja mukavaa. Sinun tarvitsee vain ottaa linssit päivän päätteeksi pois silmistäsi ja ottaa kokonaan uusi linssipari käyttöön seuraavana päivänä. Noudata aina optikkosi sinulle suosittelemia käyttöaikoja sekä käsittelyohjeita.

Määrä Voimakkuus BC DIA Cyl Ax ADD Väri
Oikea silmä
Vasen silmä

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla