Biotrue  300  ml

Biotrue
Valmistaja
Bausch & Lomb
Säilöntäaine
Polyaminopropylbiguanid 0,00013% ja polykvaternium 0,0001%
Sisältö
Hyaluronaani, sulfobetaiini, poloksamiini, boorihappo, natriumboraatti, dinatriumedetaatti ja natriumkloridi. Säilöntäaineena polyaminopropylbiguanidi 0,00013% ja polykvaternium 0,0001%
Käyttöaika
3 kk
etui@nlprodproperty
Kyllä
Tuotetiedot

13,50 €

Biotrue | 300  ml

Linssineste

Bausch & Lombin Biotrue-linssineste on tasapainoitettu tavalla, joka saa nesteen muistuttamaan silmien omaa kostutusmekanismia. Linssinesteen pH-arvo on sama kuin kyynelnesteen. Biotrue sopii linssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin ja säilytykseen. Neste poistaa linsseistä proteiinikerrostumia ja torjuu haitallisia mikro-organismeja.

Biotrue soveltuu kaikille pehmeille piilolinsseille, mukaan lukien silikonihydrogeelilinssit.

Biotrue-linssineste sisältää säilöntäaineina olyaminopropylbiguanidia ja polykvaterniumia.

Pakkauksessa on piilolinssikotelo.

Käyttöohjeet:
Hiero linssejä kevyesti 20 sekunnin ajan ja huuhdo ne Biotrue-linssinesteellä. Täytä piilolinssikotelo linssinesteellä ja säilyät linssejä nesteessä yön yli tai vähintään neljän tunnin ajan. Huuhdo linssit linssinesteellä ennen käyttöä.

Avattu pakkaus tulee käyttää 3 kuukauden kuluessa avaamisesta ja yli jäänyt neste tulee hävittää. Vältä koskettamasta pullon suuta, jotta nesteeseen ei päädy likaa. Lue aina tuotteen mukana tuleva pakkausseloste ja noudata optikkosi ohjeita piilolinssien ja linssinesteen käytön suhteen.