Biomedics 1 day Extra  90  kpl/pkt

Biomedics 1 day Extra
Valmistaja
CooperVision
Voimakkuudet
-10.00 -+6.00 (voimakkuusväli 0.50 -6.00 ja +5.00 -voimakkuuksien jälkeen)
Kaarevuus
miinusvoimakkuuksissa 8.6, plusvoimakkuuksissa 8.8
Halkaisija
14.2
Käyttöaika
1 päivä
Materiaali
Ocufilcon D
Vesipitoisuus
55 %
Sisä- ja ulkomerkintä
Ei
UV-suoja
Ei
Käsittelyväri
Kyllä
Tuotetiedot

36,60 €

Biomedics 1 day Extra | 90  kpl/pkt

Kertakäyttölinssit

CooperVisionin Biomedics 1 day Extra -kertakäyttölinssi, jonka kosteuttavat ominaisuudet saavat linssin tuntumaan mukavalta silmissä. Biomedics 1 day Extra on parannettu versio hyvämaineisesta Biomedics 1 day -linssistä. Jos vaihdat Biomedics 1 day –linssit Biomedics 1 day Extra –linsseihin sinun ei tarvitse käydä uudessa näöntarkastuksessa.

Edeltäjäänsä verrattuna Biomedics 1 day Extra on kosteuttavampi ja mukavampi käytössä. Nämä laadukkaat kertakäyttölinssit tuntuvat silmissä mukavilta jopa kuudentoista tunnin käytön jälkeen ja Biomedics 1 day Extra –linssit tekevät myös näkökyvyn mahdollisimman teräväksi. Biomedics 1 day Extra –linssit on valmistettu materiaalista, joka tuntuu hyvältä silmissä, ja joka korkean vesipitoisuuden ansiosta pitää silmät valkoisina ja terveinä. Linssit on paikalleen asettamisen helpottamiseksi käsittelyvärjätty. Biomedics 1 day Extra –linssit ovat korkealaatuiset ja tosi edulliset kertakäyttölinssit.

Käyttöohjeet
Kertakäyttölinssejä käytetään yhden päivän ajan. Kertakäyttölinssien käyttö on helppoa ja mukavaa: uudet linssit otetaan käyttöön aamulla ja ne heitetään roskiin illalla. Muistathan aina noudattaa optikkosi ohjeita piilolinssien käytöstä.

Määrä Voimakkuus BC DIA Cyl Ax ADD Väri
Oikea silmä
Vasen silmä

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla