Biofinity Multifocal  6  kpl/pkt

Biofinity Multifocal
Valmistaja
CooperVision
Voimakkuudet
+6.00 D - -8.00 D
Kaarevuus
8.6
Halkaisija
14.0
Add
+1.00, +1.50, +2.00, +2.50 (D/N)
Käyttöaika
1 kk
Materiaali
Comfilcon A
Vesipitoisuus
48 %
Sisä- ja ulkomerkintä
Ei
UV-suoja
Ei
Tuotetiedot

69,00 €

Biofinity Multifocal | 6  kpl/pkt

Monitehoiset vuorokausi-/kuukausilinssit

Coopervisionin Biofinity Multifocal –linssit ovat moniteholinssit, ja ne ovat erinomainen valinta, jos tarvitset linsseihin kahta voimakkuutta nähdäksesi sekä lähelle että kauas. Ne ovat ympärivuorokautiseen käyttöön tarkoitetut linssit, jotka ovat ihanteelliset presbyopiasta (ikänäöstä) kärsiville. Ikänäkö eli presbyopia on iän mukana tuleva näön huononemisilmiö.

Biofinity Multifocal –linssi on moniteholinssi, joka sekä korjaa ikänäköä että on miellyttävä käytössä. Linssit on valmistettu tekniikalla, joka optimoi erinomaisen näöntarkkuuden kaikilla etäisyyksillä. Aquaform-materiaalista valmistetut linssit päästävät lävitseen runsaasti happea, mikä pitää silmät terveinä. Biofinity Multifocal –linssit sitovat myös paljon vettä, mikä estää tehokkaasti silmien kuivumista.

Käyttöohjeet
Vuorokausilinssejä käytetään enintään kuukauden ajan, vuorokauden ympäri eli myös nukkuessa. Vuorokausilinssien käyttöaika on henkilökohtainen. Jos poistat linssit silmistä joka ilta, pitää ne puhdistaa ja säilyttää yön yli piilolinssinesteellä täytetyssä kotelossa. Muistathan aina noudattaa optikkosi ohjeita piilolinssien käytöstä.

Älä unohda ostaa linssinestettä linssien puhdistusta ja säilytystä varten, ja puhdista linssit säännöllisesti.

Määrä Voimakkuus BC DIA Cyl Ax ADD Väri
Oikea silmä
Vasen silmä

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla