PureVision2 HD Multi-Focal  6  kpl/pkt

PureVision2 HD Multi-Focal
Valmistaja
Bausch & Lomb
Voimakkuudet
-10.00 - +6.00 (0.25 asteen välein)
Kaarevuus
8.6
Halkaisija
14.0
Add
Low: lisävoimakkuus +0.75D - +1.50D, High: lisävoimakkuus +1.75 - +2.50
Käyttöaika
1 kk
Materiaali
Balafilcon A
Vesipitoisuus
36 %
UV-suoja
Ei
Käsittelyväri
Kyllä, vaalea sinisävy
Tuotetiedot

78,40 €

PureVision2 HD Multi-Focal | 6  kpl/pkt

Moniteholiset vuorokausi-/kuukausilinssit

Bausch + Lombin valmistamat Purevision 2 for Presbyopia monitehoiset yötäpäiväälinssit korjaavat ikänäköä ja takaavat sinulle erinomaisen käyttömukavuuden. Nämä moniteholinssit auttavat sinua näkemään paremmin sekä lähi-, väli- että kaukoetäisyyksille. PureVision2 for Presbyopia -linssit ovat erinomainen valinta sinulle, joka etsit mukavaa ja helppoa ratkaisua ikänäön korjaamiseen.

PureVision2 for Presbyopia -piilolinssit ovat erittäin mukavat jo ensimmäisestä silmänräpäytyksestä alkaen. Linssit pakataan kosteuttavaan nesteeseen, joka tekee niistä erityisen mukavat heti silmiin asetettaessa. Ohuen muotoilunsa ja pyöristettyjen reunojensa ansiosta PureVision2 for Presbyopia -linssit takaavat sinulle erinomaisen käyttömukavuuden. Purevision for Presbyopia -linssit ovat huomattavasti edeltäjiään Purevision Multi-Focal -linssejä mukavammat.

Purevision2 for Presbyopia -linssien edistynyt HD-optiikka parantaa näöntarkkuutta vähentämällä heijastuksia ja haloilmiöitä. PureVision2 for Presbyopia -linssit korjaavat myös sfääristä aberraatiota, minkä ansiosta sekä näöntarkkuus että hämäränäkö paranevat.

Purevision2 for Presbyopia -linssit sopivat ympärivuorokautiseen käyttöön, eli linssejä ei tarvitse poistaa silmistä nukkumaan mennessä. Linssejä voi käyttää jatkuvassa käytössä enintään kuukauden ajan. Käyttöaika on yksilöllinen. Noudata siis aina optikkosi antamia ohjeita piilolinssien käytön ja käsittelyn suhteen. Mikäli otat linssit pois silmistä öisin, tulee ne puhdistaa ja asettaa linssinesteellä täytettyyn linssikoteloon yön ajaksi.

Määrä Voimakkuus BC DIA Cyl Ax ADD Väri
Oikea silmä
Vasen silmä

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla

Valitsemaasi voimakkuutta ei ole saatavilla